با توجه به ابلاغ ‘ستاد ملی مبارزه با کرونا ‘ جهت اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند، وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ضمن حمایت از فعالیت اصناف و صنایع با اولویت صیانت از سلامت کارکنان و مشتریان، و همچنین جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا اقدام به راه اندازی ‘سامانه ثبت نام اصناف و صنایع ‘کرده است.
لذا مدیران، متصدیان، مالکان و کارفرمایان محترم موظفند به منظور شروع فعالیت با رعایت نکات بهداشتی اعلام شده در راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ (فاصله گذاری اجتماعی) ؛ در این سامانه ثبت نام و اطلاعات مربوط به واحد کاری، نوع فعالیت و اطلاعات تماس (برابر راهنما) اقدام نموده تا مجوز شروع فعالیت صنف و یا صنعت مربوطه برابر مقررات صادر گردد.
نکته: عدم ثبت نام در این سامانه منجر به عدم صدورمجوز فعالیت و یا در صورت فعالیت موجب توقف فعالیت واحدکاری مربوطه خواهد شد.
* راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار، شاغلین و مشتریان با توجه به نوع فعالیت پس از تکمیل ثبت نام بصورت الکترونیکی ابلاغ می گردد.
جهت ورود به سامانه ثبت نام کلیک نمائید: سامانه ثبت نام اصناف و صنایع
همچنین هموطنان عزیز با مراجعه به سامانه خودارزیابی الکترونیکی کرونا وضعیت سلامت خود و خانواده تان را در اسرع وقت ارزیابی و ثبت نمایید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ سامانه salamat.gov.ir برای رفاه حال هموطنان عزیز و به منظور غربالگری افراد مشکوک به بیماری کووید-۱۹ (COVID-19) راه اندازی شده است.
هموطنان عزیز به جای مراجعه به مراکز درمانی و جلوگیری از هر گونه ازدحام که خود سبب انتشار ویروس کرونا می گردد میتوانند از طریق سامانه salamat.gov.ir با وارد کردن شماره ملی خود به سوالات ساده خود ارزیابی بیماری کووید-۱۹ پاسخ داده و راهنمایی لازم را مطابق آخرین دستور عمل های وزارت بهداشت دریافت نمایند.
پس از انجام غربالگری و مشکوک بودن فرد، مراقب سلامت از طریق شماره تلفن ۴۰۳۰ با افراد مشکوک ثبت میشود در سامانه تماس خواهد گرفت و مشاوره و پیگیریهای لازم را انجام خواهد داد.
راهنماهای گام دوم کرونا
صنایع و کارگاه ها
– اینفوگرافی الزامات سلامت محیط و کار برای مدیران صنایع و کارگاه ها
– فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در شهرک های صنعتی
– فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در سامانه های آب و فاضلاب
– فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در صنایع تولیدی
– فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
– فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در صنایع نفت،گاز و پتروشیمی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در معادن
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کارگاه ها و صنایع کوچک
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در پروژه های عمرانی و کارگاه های ساخت و ساز
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در صنایع تولید دارو
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کشاورزی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کارگاه های قالی بافی سنتی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در پرورش و صید آبزیان
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مشاغل خانگی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار – سوالات پرتکرار تجهیزات حفاظت فردی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در دامپروری و مرغداری
امور اداری و خدمات عمومی
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در امور اداری و خدمات عمومی ( راهنمای عمومی گروه)
– اینفوگرافی الزامات سلامت محیط و کار برای مدیران امور اداری و خدمات عمومی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در جایگاه های سوخت درون شهری و برون شهری
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز شماره گذاری پلاک خودرو
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در آتش نشانی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در دفن اجساد
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بانک ها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در دفاتر پیشخوان دولت و مراکز بیمه
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز پستی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در پارک ها و مبلمان شهری
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در امداد و نجات
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در محیط های اداری
–بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در تیم خبرنگاری
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کیوسک های مطبوعاتی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در داروخانه ها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در لباس فروشی ها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار برای مدیریت اجرایی و عوامل اجرایی پسماند و فاضلاب
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مشاغل دارای مراجعه کننده بالا
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در گمرکات(واردات و صادرات کالا)
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در انبارها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در آموزشگاه های رانندگی
–ضوابط استفاده از بخش خصوصی در عملیات گندزدایی
بیمارستان ها، مراکز بهداشتی درمانی
– اینفوگرافی الزامات سلامت محیط و کار برای مدیران بیمارستان ها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مطب ها
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز پرتوپزشکی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بیمارستان
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز بهداشتی و درمانی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه بیماران
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز و مطب های دندانپزشکی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مراکز فیزیوتراپی
–فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مطب ها و کلینیک های دامپزشکی
راهنماهای گام اول کرونا
- اینفوگرافی کوید-۱۹ (کرونا ویروس)
- راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت کووید۱۹ (کرونا ویروس) : ویژه مراقبین وکارکنان مراکز بهداشتی درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹ (کرونا ویروس) در محیط های کاری( اداری- صنعتی)-۴۳۷۰
- راهنمای عمومی پیشگیری و کنترل کووید۱۹ (کرونا ویروس) در محیط کار-۲۱۳۰۳
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹ (کرونا ویروس) ویژه شاغلین امور کفن و دفن-۲۱۳۱۶
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹ (کرونا ویروس): نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی در تماس با بیماران-۲۱۵۰۵
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹ (کرونا ویروس)ویژه کارکنان حمل و نقل مسافری(خدمه پروازی، راه آهن، کشتیرانی، اتوبوسرانی و…) -۲۱۵۰۷
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) دراتوبوس های درون شهری و برون شهری-۷-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در پایانه های مسافربری ایستگاه های قطار، اتوبوس و فرودگاه-۸-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) درخودرو های درون شهری و برون شهری-۹-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در پارکها، فضای سبز، مبلمان شهری-۱۰-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در اماکن متبرکه و زیارتگاه ها-۱۱-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در مراکز جمعی-۱۲-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در مراکز ورزشی و استخر های شنا-۱۳-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در مراکز جمعی (زندان، پادگان و مراکز نظامی و انتظامی) -۱۴-۴۳۹۳
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید۱۹ (کرونا ویروس) در مترو ، قطار های شهری و برون شهری-۱۵-۴۳۹۳
- راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس) ویژه تیم خبرنگاری و خبرگزاری
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس) ویژه زندان ها و ندامتگاه ها
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس) : ماسک های تنفسی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس) : آموزش عمومی ویژه کارگران و کارفرمایان
- اهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی و تحقیقاتی مرتبط
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید ۱۹ ( کروناویروس)- ویژه جایگاه های سوخت – ۴۴۳۸
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید ۱۹(کروناویروس)-اقدامات اجرایی بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی -۲۱۸۷۶
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- موارد بهداشت محیط در بخش های ویژه در بیمارستان-۲۱۸۷۵
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه پایانه های مرزی(مسافری و باربری)-۴۴۳۰
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه فروشگاههای زنجیره ای مواد غذایی-۲۱۷۷۴
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه واحدهای صنفی کارگاه نانوایی-۴۴۷۴
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه کشتارگاه ها ( دام و طیور)-۴۴۶۶
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی-۴۴۶۸
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)-ویژه مراکز نگهداری سالمندان-۴۴۲۳
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه واحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ-۴۴۶۵
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه ادارات و مراکز پستی-۴۴۲۵
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس)- ویژه بانک ها و صندوق های قرض الحسنه-۴۴۸۴
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : ویژه مراکز شماره گذاری پلاک خودرو
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : ویژه کشاورزان
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : پمفلت ویژه مشاغل کشاورزی و دامداری
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کرونا ویروس):ویژه مسافران و کارکنان مترو- ۴۵۴۳
- راهنمای مدیریت آب، فاضلاب، بهداشت و مواد زاید برای کووید۱۹(کروناویروس)
- دستورعمل بسیج ملی مبارزه با بیماری کووید۱۹ (کروناویروس)-۱۷۰۴
- راهنمای بهداشت فردی برای مقابله با کووید۱۹(کروناویروس)-۲۱۹۷۷
- راهنمای کنترل کووید۱۹(کروناویروس) در مراکز پرتوپزشکی-۲۲۷۰۳
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به کرونا
- راهنمای پیشگیری از مسمومیت و حریق در استفاده از محلول های گندزدا
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید–۱۹(کرونا ویروس) : ویژه کارکنان معادن
- راهنمای مصور شیوه صحیح پوشیدن و درآوردن وسایل حفاظت فردی-۳۵
- راهنمای پیشگیری و کنترل کووید۱۹(کروناویروس): ویژه عوامل اجرایی پسماند و فاضلاب-
منبع : مرکز سلامت محیط و کار
Hi nice website https://google.com